Single Blog Title

This is a single blog caption

CLOENDA IV CAMPUS JOVENTUT DE BADALONA

Avui ha acabat el Campus del Joventut de Badalona. Ha estat una setmana plena de bàsquet i diversió, amb entrenaments dirigits a la millora tècnica i tàctica del nins i nines participants.
Des d’aquesta pàgina el Club Bàsquet Manacor agraeix la gran tasca de tots els entrenadors que han participat del campus, la gran tasca en la direcció de n’Hector, entrenador d’equips base de La Penya, i els seus companys de Badalona, en Mario i en Marc. També cal agraïr la gran tasca d’en LLorenç Mestre en nom de TRIASPORT que fa possible des de fa quatre anys la celebració d’aquest esdeveniment i el suport, com sempre, de l’Ajuntament de Manacor.
I gràcies a tots els nins i nines i les seves famílies per l’assistència!!!!!

The female will probably be along with you following dating hints tips.

 

Leave a Reply