Single Blog Title

This is a single blog caption

CADET MAS. AGRUPACIO MUTUA

Sant Josep, 75 – B. Manacor Agrupació Mútua, 80
Bon partit de l’equip cadet masculí especial, que comença amb bon peu a aquesta lliga. Després de l’ajustada derrota contra l’Imprempta Bahia a la jornada anterior, l’equip es sobreposà i aconseguí guanyar al Sant Josep, un altre rival fort a la lliga. Després d’un bon inici amb accions molt ràpides en atac i bones defenses l’equip de Manacor, aconseguí una distància còmoda al marcador. Després del descans, però, a causa de les tres baixes que sofreix l’equip, el cansament va fer que el Sant Josep ens superàs al marcador. Gràcies a la fortalesa mental dels jugadors vam tornar donar la volta al marcador i s’aconseguí la victòria final més ajustada del que es preveia al llarg del partit.