Single Blog Title

This is a single blog caption

Infantil Masculí Especial

B. Manacor Electrica Porto Cristo, 65 – Imprenta Bahia San Agustin, 116.
Partit enfront un rival molt dur, que s’ha reforçat amb jugadors importants d’altres clubs i ha fet un bloc molt potent. Els nostres joves jugadors sortiren amb molt de respecte cap al rival i això es
va notar en excés durant els primers 5 minuts. Un cop llevada la por de damunt, es posaren per feina i començaren a pujar el ritme de l’equip. Aquest fet provocà un joc molt vistós on si no es podia córrer, es feien bones accions en atac estàtic a partir d’estar tots en moviment. Com a nota molt positiva, destacar que els manacorins foren molt superiors als 1×1, fet que provoca que els contraris es tanquessin en excés davall la seva cistella. Enfront això, destacar també la valentia dels nostres per realitzar bones seleccions de tirs exteriors.
Destacar, idò, el joc d’equip i el gran esforç físic dels jugadors.
Enhorabona nins.