Single Blog Title

This is a single blog caption

Júnior masculí especial

Sa Pobla, 65 – B. Manacor Assessoria Manacor, 67
Partit començat amb un bon ritme, aconseguint una parcial de 2-10 per als nostres representants en just tres minuts de partit. Tot i així el canvi tàctic de l’equip local va fer que s’acabàs el primer quart amb un resultat de 17-16. En el segon quart un joc àgil, pressionant en defensa i amb finalitzacions amb superioritat numèrica va establir una parcial de 10-22, arribant al descans amb un avantatge d’11 punts. El tercer quart, amb una defensa tancada dels locals i amb poc encert en el tir exterior del B. Manacor, la diferència es va redutir a tan sols 5 punts. Els vuit primers minuts del darrer quart foren clarament a favor de l’equip local, amb un parcial de 19-6, i 63-55 al marcador. Però bastaren els 120 segons que restaven per, amb coratge i ganes, aconseguir una producció anotadora com no s’aconseguia durant molts de minuts del partit, un parcial de 2-12 que donava una important victòria.

Russianwifedating become familiar with ways to get ladies.